Den naturlige rytter

12 ugers kursus i hestehåndtering og ridning for begyndere

Lige nu er der venteliste. 

Vil du skrives på, så tryk på knappen herunder og send mig en besked. Jeg forventer at få ledige pladser igen til februar 2021


Jeg vil gerne skrives på ventelisten 

Som noget helt nyt og særligt, vil jeg tage et lille antal nye ryttere ind under mine vinger, og lære dig at passe og pleje heste, og at ride med kærlighed, forståelse, empati og tålmodighed.

Over 12 gange vil du i et helt nyt og unikt forløb, blandt andet lære at muge ud, fodre heste, trække dem frem og tilbage fra fold, strigle, sadle op og af, læse og forstå hestenes signaler og selvfølgelig at ride. Tilslut modtager du et diplom for gennemførelse.

Dette kursus er for dig der er helt ny, eller som har redet engang og ønsker at starte op igen.

Alt foregår i naturen. Ingen ridebane. Ingen pres fra andre. Kun dig, alene med mig og hestene. Det vil sige privat undervisning på mine heste, som har et godt, frit og naturligt liv, så du kan stå inde for hestenes trivsel.


Målet er at du kan springe rideskole-delen over, så du kan starte direkte på en halvpart bagefter (en privathest man rider/passer et aftalt antal dage pr uge), eller måske købe din egen.

Jeg er en meget erfaren rytter og meget erfaren i hestens kropssprog og natur. Jeg har redet i 31 år, og haft egne heste i 25 år. Jeg har tidligere i livet undervist børn, unge og voksne, og jeg er en dygtig, rolig og indlevende formidler. Jeg har trænet både spring og dressur på højere plan, men idag rider jeg udelukkende i skoven, og den glæde, totale lykkefølelse og personlige frihed det altid har givet mig, ønsker jeg at give videre til dig.Ja tak, det er lige hvad jeg har ventet på 


Jeg tager kun et lille antal ryttere ind, og undervisningen kommer til at ligge i hverdagene, ca 75 minutter pr gang.

Prisen er 16.000,- inkl moms. Hele beløbet kan betales på én gang eller deles op i fleksible rater.

Giv dig selv verdens bedste start på en interesse der vil give utallige minder, lykke, frisk luft, røde kinder, mange grin, en styrket selvtillid og et bedre selvværd

OBS! Dette forløb kan og skal ikke sidestilles med de terapiforløb jeg udbyder. Dette er kun Hestehåndtering og ridning!

Send mig en besked herover på telefon 61612620, eller udfyld kontaktformularen. Så kontakter jeg dig for en snak.


Kontakt mig her


Jeg glæder mig til at lære dig at at omgås, og ride disse smukke og magiske dyr.