PRISER OG KONTAKT

Ring eller send en sms på tlf 61612620 eller skriv til [email protected]

Du kan altid sende en sms eller mail, også i weekender og på helligdage. Du kan også udfylde kontaktformularen ved at trykke herunder. Jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt mig her

Jeg tilbyder en gratis, afklarende samtale inden du beslutter dig for, om jeg er den rette til at hjælpe dig videre. Et forløb strækker sig over ca 6 måneder, og jeg er til fuld rådighed for dig undervejs. Jeg har kun 10 klienter inde ad gangen, da jeg er dybt seriøs omkring din personlige udvikling, de mål du sætter, og den plan du laver, og det kræver min fulde opmærksomhed. Du forpligter dig samtidig til at tage din healings- og selvudviklingsproces alvorligt, så vi i samarbejde kan bane vejen mod det liv du drømmer om. Individuel og fleksibel afdragsordning kan aftales for dig der kan mærke, at dette forløb vil skabe den forandring du har ventet på. Kontakt mig uden frygt, og lad os sammen finde den løsning der passer dig bedst. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.
"Det er alle pengene værd. Det er det forløb, der har rykket mig mest i mit liv. igennem min stress og sygemelding, og i det hele taget livets udfordringer. Hvis man gerne vil have det bedre, undgår man ikke at investere tid og penge i sig selv. Det du investere i, og på dig selv, kommer altid tilbage" Amalie

"Hjertefred - fra Frygt til Frihed"  1:1 forløb på 14 sessioner a 75 minutter, samt 10 fastlagte telefonsessioner på 30 min. Udover det er jeg til rådighed for dig over sms, mail og telefon efter aftale. 


Pris 40.000 + moms                         

Andre ydelser

Den naturlige rytter - 12 ugers ride- og hestehåndteringskursus 16.000 inkl moms

Meditation på hesteryg ca 60 min. 1195,- 

Bestil tid på tlf 61612620, eller send en mail til [email protected]

Åben mandag til fredag fra 9-17


Tidsbestilling kan kun ske telefonisk, over mail eller ved at sende en SMS-besked. Du kan også sende mig en besked via Facebook og Instagram.Tager jeg ikke telefonen, læg da en besked eller send en sms, og jeg vender tilbage hurtigst muligt. Telefonen er åben fra 9-17 mandag til fredag. Tlf 61612620. Mail [email protected]

Afdragsordning ved køb af et forløb kan altid aftales. Kontakt mig telefonisk for aftale.  

Aflysning skal ske minimum 24 timer før, ellers opkræves der fuld pris uanset årsag. .