Guidet mediation for alle.

Kom med til en guidet fælles meditation midt i skoven. Max. 10 deltagere.

Søndag d. 27/9-20 fra kl 11 til ca 12.30

Trænger du til ro i sindet? Tænker du, at det er på tide at tage din personlige udvikling et skridt videre? Eller vil bare gerne prøve en afslappende, og anderledes oplevelse i den smukke skov? Så kom med til mine smukke, hjerteåbnende og eventyrlige meditationer, hvor vi sammen giver slip på indre og ydre spændinger, og dermed giver plads til at sindets healende kræfter kan begynde at trænge igennem. Det eneste du skal gøre, er at sætte dig godt til rette, lukke øjnene og bare følge min stemme.

Jeg skriver selv mine meditationer, og jeg lægger liv og sjæl i hver en detalje. Det er, som du måske ved, en stor del af mit liv at skrive, og jeg er utrolig passioneret omkring det. Det er meditativ proces for mig, at skrive en meditation, og efterfølgende dele det med dig, midt i skoven, hvor ilden knitrer, vinden suser, hestene gumler og fuglene synger.

Inden meditationen starter, drikker vi en kop te og sætter os godt til rette. Det er en god idé at medbringe en dagbog, og lige bruge lidt tid før, og evt efter, på at skrive dine tanker ned. Hvis ikke du har en, kan du købe en af mig. Selve meditationen varer ca 35 minutter. Tilslut trækker vi orakelkort, og dem der har lyst kan sidde og skrive lidt. Da meditationen er lidt lang, anbefaler jeg en mindstealder på 13 år, men er dit barn yngre og mener i at det går, så kom endelig med.

Parkeringsinformation: For at undgå for meget trafik i skoven, bedes du parkere ved Vikingelandsbyen, søg på Google maps, og gå de ca 500 meter op til stalden. Brug turen herop, på at trække vejret dybt og roligt, mens du nyder den smukke skov omkring dig, så er du allerede helt afslappet når du ankommer, og klar til at tage imod meditationen med et åbent sind. Hvis du ikke kan gå så langt, så ring eller skriv til mig, så finder vi ud af det.

Prisen for denne skønne søndagsmeditiaton er 150,-

Beløbet skal indsættes på min konto i Danske bank ved tilmelding.

Reg. nr 3409 Kontonr. 13009147.

Du er først tilmeldt når du har betalt.

Jeg glæder mig til at se dig.

Kærlig hilsen Christina

.

Copyright  © 2020 Naturoghesteterapi.dk
 Alle rettigheder forbeholdes. 
Alt indhold på dette websted, f.eks. tekst, grafik, logoer, knapikoner, billeder, lydklip, digital video, datasamlinger og software, 
tilhører enten Natur- og hesteterapi, dets leverandører af indhold eller dets licensgivere 
og er beskyttet af loven om ophavsret i Danmark og internationalt.
Natur- og hesteterapi,  Hedeengvej 12 2620 Risby, Albertslund 
Mail: info@naturoghesteterapi.dk - tlf: 61612620
CVR nr. 39406608

 .