Praktisk information

Når du møder til en session hos mig skal du huske tøj efter vejret. Der kan være koldt både inde og ude, og det er ikke nogen fornøjelse hvis man fryser. Det gør at man spænder unødigt op, og har svært ved at slappe af og koncentrere sig. Ved regnvejr er det en god ide at medbringe gummistøvler og vandtæt jakke. 

Det vigtigste er at du holder vinden ude og ikke bliver våd. Hestene er ligeglade med hvordan du ser ud. Du får tilbudt en flaske vand af mig når du kommer eller undervejs, men sørg gerne for at have lidt i maven da det kræver en del energi, at være udenfor sammen med hestene.

For at sikre mine klienter, dyrene og mig selv et godt forløb, er der et regelsæt og en ansvarsfraskrivelse der skal læses og underskrives inden forløbet starter. Du underskriver når vi mødes første  gang.

Regler og ansvarsfraskrivelse

I tilfælde af at du skal op på hesten kan du låne en ridehjelm. Jeg har ikke nogen ridebane eller ridehus.

Jeg har ikke noget toilet, så hvis du skal tisse er det i naturen. Jeg har papir hvis du vil tørre dig og sæbe så du kan vaske fingre i regnvand.

Hestene bruger allesammen korrekt tilpasset udstyr - Alle sammen bruger kvalitets bomløse sadler med trykfordelende underlag. 

Se evt her hvis det er svært at finde ind til mig, ellers ring på 61612620, så guider jeg dig.
kørselsvejledning

Ofte stillede spørgsmål kan du læse ved at trykke herunder, ellers er du velkommen til at ringe eller sende en sms på 61612620.

Ofte stillede spørgsmål

Copyright  © 2020 Naturoghesteterapi.dk
 Alle rettigheder forbeholdes. 
Alt indhold på dette websted, f.eks. tekst, grafik, logoer, knapikoner, billeder, lydklip, digital video, datasamlinger og software, 
tilhører enten Natur- og hesteterapi, dets leverandører af indhold eller dets licensgivere 
og er beskyttet af loven om ophavsret i Danmark og internationalt.
Natur- og hesteterapi,  Hedeengvej 12 2620 Risby, Albertslund 
Mail: info@naturoghesteterapi.dk - tlf: 61612620
CVR nr. 39406608

 .