Kørselsvejledning

Hvis du ankommer i bil kan det være svært at finde ind den rigtige vej, derfor har jeg lavet en lille vejledning. Ring på 61612620 hvis jeg skal guide dig.

Når du kommer fra motorvejen ved Albertslund N, kører du ad Ledøjevej til Risby. Når du rammer det skarpe sving er der ca 200 meter til at du skal dreje til højre. Vejen kan være svær at se da vejens navn kun vises fra modsatte side , men du kan holde øje med en rød postkasse på venstre hånd, og et busstopskilt på hver side af vejen. Når du kører ind i skoven er der ca 500 meter til du finder os på højre hånd. 

Hvis du ankommer fra Ledøje, skal du fortsætte hele vejen til Risby ad Ledøjevej, og ikke dreje til venstre ned ad grusvejen med den røde låge på Risbyvej. Du skal køre indtil du ser en rød postkasse på højre side og et busstopskilt på hver side af vejen, her finder du Hedeengvej på venstre hånd. Kør 500 meter ind i skoven og drej til højre ind ad den gamle låge.

Copyright  © 2020 Naturoghesteterapi.dk
 Alle rettigheder forbeholdes. 
Alt indhold på dette websted, f.eks. tekst, grafik, logoer, knapikoner, billeder, lydklip, digital video, datasamlinger og software, 
tilhører enten Natur- og hesteterapi, dets leverandører af indhold eller dets licensgivere 
og er beskyttet af loven om ophavsret i Danmark og internationalt.
Natur- og hesteterapi,  Hedeengvej 12 2620 Risby, Albertslund 
Mail: info@naturoghesteterapi.dk - tlf: 61612620
CVR nr. 39406608

 .