Det siger andre om Natur- og hesteterapi.

"Fantastisk hjælp til teenager: Min datter kunne ikke været kommet igennem hendes forfærdelige rideulykke uden Christinas hjælp. Christina formår at få vendt alle de negative tanker til noget brugbart. Hun er fantastisk til at lytte og forstå. Hun hjalp min datter med at acceptere nogle af livets barske vilkår, og er stadig en fast støtte siden ulykken, enten ved et besøg, en telefonopringning eller bare i min datters tanker, hvor hun spørger sig selv: Hvad ville Christina gøre i denne situation? Hvis dit teenagebarn har lavt selvværd, angst, er ked af det pga skilsmisse eller andet, kan jeg virkelige anbefale Christinas Natur- og hesteterapi, som ligger i fantastiske rolige omgivelser, hvor man slet ikke kan lade være med at få et smil på læben" Helle Skjødt 

"Det er det første terapiforløb jeg har fulgt fra start til slut. Hvor jeg hver gang har glædet mig til at skulle afsted, og er gået derfra så opløftet og fyldt med glæde"      Amaliee  Moon 36 år - Amaliee har været sygemeldt med stress.

"Kære Christina. Mine børnebørn, Valdemar på 11 år og Thea på 8 år har kommet hos dig 12 gange. Vi ville prøve at styrke deres selvtillid, og give dem oplevelser de kunne have glæde af resten af livet, og det må vi sige er blevet indfriet over al forventning. Vi har efter hver session fået nogle børn med tilbage, som glædestrålende kunne fortælle om alt det de havde oplevet, f.eks. bygget hule i skoven, lært om hestepleje, mediteret på hesteryg, redet på heste, lært om planter og svampe, lært at skyde med bue og pil, og mange andre sjove og spændende ting. Selvom vi skulle køre en time hver vej for at komme ud til dig, så syntes Thea og Valdemar slet ikke at det var for langt, og de kommer også tilbage hver år, så de kan følge hestene, dig, og den helt fantastiske natur der er hos dig. Tusind tak for denne gang. Vi ses snart igen" Janne Høver - Mormor til Thea og Valdemar

Opfølgning på Valdemar d. 3/9- 20: "Valdemar er blevet så modig, han er begyndt at sove til spejder og har fået endnu flere venner" 

"Det her er det vildeste jeg har prøvet. Det var først super grænseoverskridende at lukke øjnene, men både du og Ben, var så rolige og nærværende, at jeg stolede på at det var ok, og jeg nød hvert eneste minut jeg sad deroppe og mærkede hvordan hele mit indre faldt til ro. Genial idé. Så meget mere powerfuldt end en almindelig meditation. Jeg følte mig SÅ forbundet med naturen, Ben, og ikke mindst mig selv, og hver gang jeg tænker på det, så smiler jeg stort. Tak til dig Christina, og dine vidunderlige heste. Kærlig hilsen Mia" - om meditation fra ryggen af Ben

"Det var SÅ magisk en oplevelse. Virkelig balsam for sjælen! Jeg var dybt fokuseret under hele meditationen, tog hvert et ord og åndedrag helt ind. Det har jeg aldrig oplevet før. Jeg glæder mig allerede til næste gang. Du kan altså bare noget særligt sammen med de heste! VH Anni S. Larsen" - Om meditation på hesteryg

"Jeg er en pige på 13 år, som har gået til hesteterapi hos Christina, og hendes fabelagtige, super fantastiske heste. Jeg har udviklet mig meget, og fundet ud af hvor meget jeg elsker heste. Hestene har givet mig ro, og gjort at jeg ikke tænker så meget på mine problemer, og så har de givet mig selvtillid. Jeg har også lært at håndtere heste, lært at strigle, lært at sadle o, lært at muge ud, lært at skridte og jeg har prøvet at trave. Jeg har også gået bagved en stor hest, og stolet på at den ikke ville sparke, og jeg har glædet mig meget til at skulle afsted hver uge. Jeg vil anbefale det, hvis man er ked af det eller har det meget svært, og jeg vil give hende og hestene uendelige stjerner. Der er en pony som er meget kærlig, hun hedder Mysli, og er en god lille starter-pony, og så er der en pony der hedder Fancy, og hun er ligesom mig" Brit 13 år

"Jeg kan varmt anbefale Natur- og hesteterapi til alle dem der kæmper med noget indeni. Denne kvinde som som ejer og har etableret stedet, er en sand gave til folket. Tøv ikke med at kontakte hende, hun forstår dig til det inderste" Johanna 24 år

"Jeg startede hos Natur- og hesteterapi da jeg virkelig havde det svært. Jeg havde ingen tro på mig selv, og var meget ked af det hver dag, men Christina og hendes heste hjalp mig med at finde ro. Idag har jeg det meget bedre. Jeg kan stærkt anbefale det." Maria 14 år

"Jeg kan stærkt anbefale Natur- og hesteterapi. Det har virkelig hjulpet mig meget" Silvia 15 år

"Christina er en healende sjæl, der formår at viderebringe den ro hun selv har fundet igennem hestene og naturen. En ægte ildsjæl med hjertet på rette sted"  Pernille 32 år

"Et fantastisk sted hvor roen sænker sig, helt ind i krop og sjæl. Christina og hestene står klar med åbne arme, og man føler sig så velkommen, i den lille dejlige og trygge hule" Ann Berg, Mor til teenagepige.

"Christina, du er fantastisk! Min datters angstanfald er blevet markant mindre efter hun er startet hos dig. Nu har hun nogle værktøjer at bruge når angsten banker på, og det har gjort det nemmere for hende at håndtere. Du hjælper også mig, det er ikke altid nemt at være mor til et barn med psykiske udfordringer. Jeg er SÅ glad for at vi gjorde det. Det har været et uvurderligt forløb." Fra mor til 13 årige pige.

"Kære Christina. Det er helt vildt som det har hjulpet. Jeg hørte hende grine højt  inde fra værelset flere gange igår. Jeg sad musestille og kunne ikke tro mine egne øre. Hun har ikke engang smilet i månedsvis. Jeg ville bare lade dig vide, at det du gør, virker!"  Jeanette, mor til 15 årig pige

"Hvis der findes engle på jorden, så er Christina uden tvivl én af dem!" Sisse 39 år

"Takket være Christina, har min datter nu fået en skolegang igen. Hun hjalp os med at finde en skole der kunne varetage min datters særlige behov. Natur og hesteterapi er det bedste der er sket for os i meget lang tid. Christina gør altid lidt ekstra for at hjælpe. Hun er guld værd!" Anbefaling fra en glad mor til 12 årig pige

"Min datter har koncentrationsvanskeligheder. Christina formår at fange hendes opmærksomhed, og holde den, hvilket er ret vildt!" Anbefaling fra mor til 4 årig pige.

 


 


 .